Certus DK

HVORDAN TIL AT INSTALLERE SSL?

Først skal du nødt til at beslutte, hvem der vil levere dig dit SSL-certifikat. Dette kan gøres via en række ssl-udbydere. De omfatter de fleste af internet hosting virksomheder. Men, de bruger SSL-certifikater for et par af de største tillid til SSL-certifikat mærker. Disse er de 3 tunge vægt udbydere i SSL. Alle andre udbydere er nok bare at bruge dem, og sender dem videre til. Alle 3 af disse udbydere giver dig adgang til et kæmpe udvalg af SSL-værktøjer og-certifikater, afhængigt af hvor sikkert et site, du er på udkig efter. Jeg er bare forudsat i denne vejledning, at alle, du ønsker, er bare en grundlæggende SSL-certifikat. Hvis du vil endda få adgang til et SSL-certifikat gratis, så du kan bruge comodo instant SSL, og det er gratis i 90 dage, og derefter udløber. SÅ du behøver ikke at betale på alle, og du kan få en god fornemmelse for at bruge SSL.

Din CSR-Kode og Infromatic

Når du har valgt en SSL-udbyder, vil du blive bedt om at give din CSR-kode. Dette er gjort på din webserver, eller din webhost. Jeg brugte hostgator, og jeg var nødt til at bare bede om dette via en formular. De skal så bare sende dig CSR i en e-mail. Denne kode vil bare kig gerne en masse rodet op tekst. Du bliver nødt til at give dette til din SSL-udbyder, og de vil derefter generere reagerer kode. Disse kode håndtryk er som specielle nøgler, der data på din hjemmeside vil blive krypteret med, når du kommunikerer til dine brugere. SSL-udbyderen kan bede dig om nogle ekstra kontrol. Din CSR-data skal matche dit whois-domæne oplysninger.

Installation af SSL-filer på din webserver

Når du får svar-kode fra din SSL-udbyder, vil du nødt til at installere dem på din hjemmeside, jeg har i øjeblikket ingen idé om, hvordan at gøre dette endnu, så jeg vil bare fortælle dig, hvordan jeg har gjort det på host gator. De havde en form, og jeg har lige indsat tekst i det, og de har gjort resten. Meget let.