Certus DK

ROOT CERTIFICATE VIGTIGT

SSL-Certifikater skal udstedes, fra et Certifikat, der er tillid Myndighed Rod Certifikat, og helst med en 2048 bit Certifikat, der er vidt udbredt. Rod-Certifikat, der skal være til stede på slutbrugerens maskine, for det Certifikat, der er tillid. Hvis det ikke er tillid til browseren vil præsentere tillid fejlmeddelelser til den endelige bruger. I forbindelse med e-handel, herunder fejlmeddelelser, resultere i øjeblikkelig mangel på tillid til hjemmesiden og organisationer, der risikerer at miste tillid og business fra flertallet af forbrugerne.

cryptography key

Virksomheder som GlobalSign er kendt som betroede nøglecentre. Dette er fordi browser og leverandører af operativsystemer, tillid til, at GlobalSign er en legitim Certifikat Myndighed, og at det kan benyttes til at udstede troværdig SSL-Certifikater. Mere applikationer, enheder og browsere Certificate Authority integrerer sin Rod i, jo bedre “anerkendelse” SSL-Certifikatet kan give.

GlobalSign, i over 15 år, været i drift GlobalSign Klar program for Root Certificate indlejring. Dette program sikrer en in-house ingeniører fra Amerika, Europa og Asien er i konstant kommunikation med den ansøgning, enhed og browser leverandører for at sikre, GlobalSign Root Certifikat er til stede overalt, som kan bruges til SSL-sessioner.