Certus DK

SSL NU, DER UNDERSTØTTES AF GOOGLE

Altid SSL understøttes nu af Google

Hver dag, er tjenesteydere og butikker tager deres varer til world wide web. Som en uheldig resultat, er online brugere bliver mere forvirret om identiteten af det selskab, de gør forretninger med.

ssl-img

Når en kunde interagerer med en hjemmeside, uanset om det er en webshop, kommunikationsværktøj, samfund, eller blog, loven kræver partiet bag online-tjenesten til at sikre sikkerheden for de indberettede data og gemmes. Med et SSL-certifikat, er forbindelsen mellem brugerens computer og serveren (hvor hjemmesiden kommunikerer fra) kodet, blokering andre fra at udnytte forbindelsen. Dette betyder, at for eksempel kan dine kreditkort-data overføres sikkert. Hvis du vil vide mere om SSL, klik her.

Google understøtter altid SSL med belønninger

Flere og flere førende virksomheder har taget føringen og sikrede deres tjenester med et SSL-certifikat. Fra i dag (7 August 2014), har verdens største søgemaskine taget dette et skridt videre. Alle hjemmesider og webshops, der kun tilbyder deres tjenester over en HTTPS-forbindelse (med andre ord, der bruger en SSL-certifikat), vil blive belønnet af Google med en højere placering i søgeresultaterne. Bortset fra en teknisk forsvarlig hjemmeside, relevant indhold og popularitet vil sikkerhedsniveauet nu også være en kvalificerende funktion som søgeresultater placeringer vil blive baseret.

Hvad skal du gøre?

Google vil gradvist gennemføre ændringen i deres søgeresultater. Det betaler sig at være forberedt, så det ville være det perfekte tidspunkt til at analysere hjemmesider og tjenester, og opgradere deres sikkerhed med et SSL-certifikat. Google anbefaler webstedsejere at anvende den stærkeste kryptering til deres hjemmesider i form af en 2048-bit certifikat. Jo stærkere, jo bedre.

Kort sagt, hvorfor SSL?

- Data ikke kan opfanges af tredjeparter
- Brugeren kan se identiteten af den part, de gør forretninger med (EV SSL)
- Forbedret forbrugertillid
- Forbedret indtægter
- Lovkrav
- Forbedret søgemaskine placering med Google