Certus DK

.SECURE DOMÆNE

En mere sikker Måde at Administrere Dine Oplysninger De fleste af de nye generiske top-level domæner (nyt Domæne Udvidelser), der er foreslået i 2011 og 2012 har været baseret på geografi. Som transaktioner, der færdes næsten udelukkende online, Internet-brugere oplever, at de bliver konfronteret med langt større konsekvenser, hvis deres sikkerhed er brudt. Det er derfor .SECURE nye Domæne Extension er blevet udviklet: Det vil være vært for kun krypterede sites, der giver en ekstra tryghed, at private oplysninger holdes fortroligt. For at sætte det løfte til effekt, .SECURE domæne vil operere med en sikret DNS-for at forhindre, bedrager, eller spoof-websteder. Fra DNS-til site til slut-brugeren, hver meddelelse vil blive sikret og krypteret.

Fordele ved .SECURE for Virksomheder Den .SECURE ansøgere, der påpeger, at øget sikkerhed har store fordele for online-forretning. De hævder, at halvdelen af alle Internet-brugere til at undgå at købe noget online, fordi de er bange for identitetstyveri; 21% har opgivet en indkøbskurv på grund af sikkerhedsmæssige bekymringer, og 48% andel stigende bekymringer om sikkerheden af deres personlige oplysninger online. Et løft i sikkerheden, med en samtidig stigning i tillid til sikkerhed, kan øge antallet og værdien af online transaktioner.

Meget Beskyttet Nyt Domæne Extension Er en SSL-forbindelse nok? Måske ikke. Én ansøger til .SECURE, Internet security company Artemis, er at udvikle .SECURE domæne til at give ikke blot krypterede forbindelser, men krypterede forbindelser, der kommer med ekstra sikkerhed. Registrering af en .SECURE domæne vil kræve stærkere bevis af identitet, end andre domæner, og de registratorer, der vil kontrollere, at identitet for at undgå vildledning. Hertil kommer, at alle værter, der vil være forpligtet til at følge en kodeks for adfærd, kryptere al trafik og kontrollere alle DNS-forbindelser. Endelig, Artemis team revision og håndhæve de sikkerhedsmæssige krav, at lukke internetsider, der undlader at opfylde dem.

Fordelen ved alle disse begrænsninger er, at de giver en end-to-end sikkerhed tilgang, der minimerer risikoen for spionage, forfalskning, hacking og generelt fortræd. Med Internet-kriminalitet er et stigende træk på den økonomi, .SECURE kan ikke komme for hurtigt.