Certus DK

SVIGAGTIG ICANN DOMÆNENAVN CERTIFIKATER

Det er blevet bragt til ICANN ‘ s opmærksomhed, at nogle online-enheder har forsøgt at sælge falske “certifikater”, som de hævder er nødvendige for at beskytte generiske top-level-domænenavne.

Logo of ICANN organization

Den perpetuators af denne fidus truer registranter om beskyttelse service med det formål at sikre et gebyr fra registranten. “Certifikater”, se officielle og omfatter uautoriseret brug af ICANN ‘ s logo.

Bemærk venligst, at ICANN ikke at udstede certifikater til registranter og ikke opkræve gebyrer fra registranter direkte.

ICANN er i øjeblikket ved at undersøge disse sager, og han rådgiver de registranter, der oplever lignende hændelser til at rapportere til ICANN straks via en e-mail til Kontraktlige Compliance på compliance@icann.org.

ICANN anbefaler, at enhver person eller juridiske enhed, der ønsker at registrere et domænenavn under et generisk domænenavn på øverste niveau for at gøre det ved hjælp af en ICANN-akkrediteret registrator. Yderligere oplysninger, herunder en liste over alle aktuelle ICANN-akkrediterede registratorer kan findes her: https://www.icann.org/resources/pages/registrars-0d-2012-02-25-en Om ICANN

ICANN ‘ s mission er at sikre en stabil, sikker og samlet globale Internet. For at nå frem til en anden person på Internettet du er nødt til at skrive en adresse ind i din computer – et navn eller et nummer. Denne adresse skal være unikt, så computere ved hvor man kan finde hinanden. ICANN koordinater disse unikke identifikatorer i hele verden. Uden at koordineringen vi ville ikke have et globalt Internet. ICANN blev dannet i 1998. Det er en not-for-profit offentlig-benefit corporation med deltagere fra hele verden, der er dedikeret til at holde Internettet sikker, stabil og interoperable. Det fremmer konkurrencen og udvikler politik på internettets unikke identifikatorer. ICANN ikke styre indhold på Internettet. Det kan ikke stoppe spam, og det betyder ikke beskæftige sig med adgang til Internettet. Men gennem sin koordinerende rolle af internettets navnesystem, det har en stor betydning for udbredelsen og udviklingen af Internettet.